• WhatsApp, Instagram și Facebook sunt indisponibile.
  • Nici WhatsApp, nici compania mamă Meta, nu au comentat încă această defecțiune.
  • Întreruperea a afectat și serviciul adiacent Facebook Messenger, cu peste 6.000 de plângeri.

WhatsApp, Instagram și Facebook sunt indisponibile, în timp ce zeci de mii de persoane raportează probleme în întreaga lume, scrie Mirror.

Întreruperile Instagram au crescut vertiginos la peste 2.500 începând cu ora 19:00 în această seară. Datele pentru WhatsApp arătau până la 60.000 de utilizatori afectați în jurul aceleiași ore. Facebook a fost afectat de mult mai puține rapoarte, cu aproximativ 1.522. Potrivit rapoartelor, aplicația nu le permite utilizatorilor să trimită sau să primească mesaje.

Utilizatorii Facebook de pe DownDetector spun că nu pot să aprobe sau să refuze cereri. Un utilizator de Instagram a declarat că elementele cele mai importante au dispărut de pe profilul său și că nu poate vedea cine i-a vizualizat povestea, una dintre caracteristicile populare ale aplicației.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Nici WhatsApp, nici compania mamă Meta, nu au comentat încă această defecțiune. Instagram și Facebook, care sunt deținute de aceeași companie, nu au împărtășit nicio altă actualizare.

Aceasta vine la doar câteva săptămâni după ce patru dintre cele mai mari aplicații au căzut. Pe 5 martie, Facebook, Instagram și WhatsApp au lăsat oamenii să se confrunte cu probleme, în timp ce aplicația Google ar fi fost, de asemenea, indisponibilă. DownDetector arată că mai mult de 150.000 de utilizatori au avut probleme cu accesarea Facebook în ultima oră, în timp ce au existat, de asemenea, 25.000 de rapoarte de probleme cu Instagram.

Întreruperea a afectat și serviciul adiacent Facebook Messenger, cu peste 6.000 de plângeri. Problemele au început atunci când utilizatorii au observat că erau scoși din conturile lor atunci când încercau să folosească aplicațiile. Aceștia nu au putut să se conecteze din nou, în timp ce feed-ul Instagram apărea gol pentru mulți dintre ei.

Citește și