• ANM a emis luni o informare meteo de disconfort termic ridicat pentru toată ţara, valabilă pentru următoarele trei zile.
  • Meteorologii au emis prognoza specială pentru București. Miercuri și joi te așteaptă vreme caniculară cu maxime de 35 grade Celsius.
  • Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

 Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis luni o informare meteo de disconfort termic ridicat pentru toată ţara, fi valabilă pentru următoarele trei zile.

Potrivit meteorologilor, în zilele de marți, miercuri și joi, disconfortul termic va crește în regiunile sudice și estice ale țării. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși pragul critic de 80 de unități, în unele zone.

Meteorologii ANM au emis și o avertizare Cod Galben de ploi torențiale, vijelii și grindină, care vizează 13 județe din țară.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Meteorologii au emis prognoză specială pentru București

Meteorologii au emis prognoza specială pentru București. Miercuri și joi te așteaptă vreme caniculară cu maxime de 35 grade Celsius. Indicele temperatură-umezeală (ITU) depășind ușor pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime înregistrate vor fi între 32 și 35 de grade Celsius, iar cele minime între 18 și 20 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în timpul după-amiezilor, când sunt așteptate și averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citește și