• Un aer rece pătrunde și în Transilvania. Sâmbătă s-au atins 19 grade la Sibiu și Brașov.
  • Te așteaptă și câteva reprize de ploaie în București, iar săptămâna viitoare aduce vreme rece. 
  • Sâmbătă s-au atins 19 grade la Sibiu și Brașov, duminică vor fi cel mult 6-7 grade.

Norii nu lasă prea mult loc soarelui astăzi, iar temperaturile scad în toată țara. Te așteaptă și câteva reprize de ploaie în București, iar săptămâna viitoare aduce vreme rece.

Vor fi ploi, nori în toată țara. Chiar dacă norii rămân pe cer, ploile vor fi rare. Ieri au fost 21 de grade, 18 grade la Oradea, iar vremea se răcește. Maximele se opresc pe la 2 grade în vestul României, dar ajung la 15…16 grade pe litoral.

Un aer rece pătrunde și în Transilvania. Sâmbătă s-au atins 19 grade la Sibiu și Brașov, duminică vor fi cel mult 6-7 grade. Apar câteva ploi slabe și în această zonă. În sudul țării avem tot vreme caldă pentru această perioadă, deși, în unele zone, temperaturile pierd 5-6 grade față de sâmbătă. Cerul va fi cam înnorat.

Recomandări

FERMIERII PROTESTEAZĂ LA BRUXELLES
CEL MAI CĂLDUROS FEBRUARIE DIN ISTORIE
CARE ESTE SECRETUL LONGEVITĂȚII
ROMÂNII, CONSUMATORI DE PRODUSE BIO
IOHANNIS MERGE LUNI LA PARIS
UN AVIATOR ȘI-A DAT FOC ÎN SEMN DE PROTEST

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, temperaturile scad accentuat. Va ploua puțin sau o să cadă lapoviță, și vor fi doar 3-4 grade după prânz.

În București avem o zi cam mohorâtă, cu ploi slabe și un vânt ceva mai insistent. Maxima, în scădere față de sâmbătă, se oprește la 11 grade, dar și aceasta este o valoare mai ridicată decât în mod obișnuit.

Citește și