• Google a pus în sfârșit scanerul disponibil pe iOS, cu toate noile funcții incluse.
  • Există două moduri de a accesa funcția.
  • Apple are o caracteristică similară încorporată în Notes.

Dacă sunteți un utilizator de iPhone, probabil că nu știați că Google Drive are o funcție de scanare a documentelor încorporată.

Acum, funcția a devenit și mai bună. Potrivit Google, scanerul are un buton dedicat în colțul din dreapta jos. De asemenea, are o funcție de captură automată, ajutându-vă să obțineți cea mai bună scanare mai rapid. Vizorul camerei vă va ajuta să vă poziționați documentul pentru cea mai bună scanare posibilă și există o opțiune de a importa documente din camera foto, scrie Mashable.

Google a pus în sfârșit scanerul disponibil pe iOS, cu toate noile funcții incluse. Există două moduri de a accesa funcția. Fie deschideți aplicația Drive pe dispozitivul iOS și atingeți butonul nou pentru cameră, fie atingeți pictograma „+” și apăsați Scanare. Puteți scana mai multe pagini într-o singură sesiune dacă este necesar, precum și să aplicați filtre sau să decupați documentul după scanarea acestuia.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?

Apple are o caracteristică similară încorporată în Notes. Pentru a-l accesa, deschideți Notes pe iPhone, atingeți butonul camerei și începeți scanarea. Funcționează destul de bine, deși este oarecum legat inutil de Note – e de preferat ca documentele să fie scanate direct în spațiul de stocare Fotografii. Dacă preferați să păstrați documentul scanat în Google Drive, atunci noua opțiune de scanare Google ar putea fi mai bună.

Citește și