• Vor mai fi episoade cu vreme extremă în unele zone ale României, în următoarele patru săptămâni, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie.
  • În săptămâna 31 iulie – 07 august, temperaturile medii vor fi uşor mai mici decât cele specifice pentru această perioadă.
  • Pentru săptămâna 07 august – 14 august, ANM anunță că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vor mai fi episoade cu vreme extremă în unele zone ale României, în următoarele patru săptămâni, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie.

Se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, în special în zonele sudice, în săptămâna 24 iulie – 31 iulie. În restul țării, temperaturile vor fi apropiate de cele normale, scrie Mediafax. Precipitațiile cresc în nord-vestul ţării, și scad în regiunile sudice şi la munte.

În săptămâna 31 iulie – 07 august, temperaturile medii vor fi uşor mai mici decât cele specifice pentru această perioadă în nord-vest, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Recomandări

ANORA IA PALME D'OR LA CANNES
NICKI MINAJ, ARESTATĂ PE UN AEROPORT
RUSIA ATACĂ UN SUPERMARKET DIN HARKOV
NADAL, RETRAGERE SAU NU?
C.E. CERE SUSPENDAREA UNOR MEDICAMENTE
FANII LUI TAYLOR SWIFT DOBOARĂ UN GARD ÎN LISABONA

Cantitățile de precipitații vor fi mai mari în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru aceasta perioadă.

Pentru săptămâna 07 august – 14 august, ANM anunță că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în întreagă ţări. Și precipitațiile vor înregistra valori normale pentru aceasta perioadă.

Temperaturile cresc ușor în săptămâna 14 august – 21 august, în regiunile sudice şi sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Citește și: