• Vor mai fi episoade cu vreme extremă în unele zone ale României, în următoarele patru săptămâni, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie.
  • În săptămâna 31 iulie – 07 august, temperaturile medii vor fi uşor mai mici decât cele specifice pentru această perioadă.
  • Pentru săptămâna 07 august – 14 august, ANM anunță că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vor mai fi episoade cu vreme extremă în unele zone ale României, în următoarele patru săptămâni, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie.

Se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, în special în zonele sudice, în săptămâna 24 iulie – 31 iulie. În restul țării, temperaturile vor fi apropiate de cele normale, scrie Mediafax. Precipitațiile cresc în nord-vestul ţării, și scad în regiunile sudice şi la munte.

În săptămâna 31 iulie – 07 august, temperaturile medii vor fi uşor mai mici decât cele specifice pentru această perioadă în nord-vest, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI

Cantitățile de precipitații vor fi mai mari în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru aceasta perioadă.

Pentru săptămâna 07 august – 14 august, ANM anunță că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în întreagă ţări. Și precipitațiile vor înregistra valori normale pentru aceasta perioadă.

Temperaturile cresc ușor în săptămâna 14 august – 21 august, în regiunile sudice şi sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Citește și: