• Meteorologii anunţă că în următoarea perioadă va fi vreme schimbătoare în întreaga ţară.
  • Până în prima săptămână a lunii iunie vor fi perioade cu ploi, dar şi temperaturi crescute.
  • Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice şi sudice.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în săptămâna 8– 15 mai, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile estice şi sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de vest şi de sud-vest a ţării, dar şi deficitar în regiunile nordice şi local în cele centrale şi sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 15 – 22 mai, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval în toate regiunile, posibil uşor mai coborâte, local, în cele sud-vestice. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice şi sudice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 22 – 29 mai, temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Recomandări

LIDERII RESPING PLANUL LUI PUTIN
EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
ELVEȚIA ÎNVINGE UNGARIA LA EURO
JOE ALWYN „DĂ DIN CASĂ"
FRANCEZII PROTESTEAZĂ
ÎNCEPE EURO 2024

În săptămâna 29 mai – 5 iunie mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, au precizat meteorologii.

Citește și

FOTO. Prietenul lui Harry și Meghan a postat o imagine de ziua lui Archie. Prințul a fost surprins uitându-se la un tablou cu Prințesa Diana

Ce reacție au avut Prințesa Charlotte și Prințul George când tatăl lor, Prințul William, a urcat pe scenă la concertul de încoronare

Familia regală este compusă din membri pe care mulți s-ar putea să nu-i cunoască. Cine sunt aceștia