• Vremea se răceşte semnificativ.
  • Vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri.
  • Sâmbătă va continua să ningă în Oltenia, Muntenia şi în Dobrogea, dar în general slab cantitativ.

Ploile se vor transforma în ninsoare de vineri după-amiaza şi se va depune un strat de zăpadă. Vremea se răceşte semnificativ, se arată într-o informare meteo emisă de ANM şi valabilă de vineri până sâmbătă seara.

În intervalul menţionat, temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, iar în Muntenia şi în zona Carpaţilor Orientali, local acestea vor fi moderate cantitativ (se vor acumula 10…15 l/mp şi izolat peste 20 l/mp).

Vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi în nordul Moldovei, iar noaptea şi în restul teritoriului. Se va depune strat de zăpadă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Sâmbătă va continua să ningă în Oltenia, Muntenia şi în Dobrogea, dar în general slab cantitativ. Temporar, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze în general de 40…50 km/h, ninsoarea va fi viscolită şi vizibilitatea scăzută. Potrivit ANM, vremea se va răci semnificativ, vineri în jumătatea de nord a ţării, iar sâmbătă şi în restul zonelor.

În intervalul 22 ianuarie – 28 ianuarie, se anticipează temperaturi medii cu valori peste media obișnuită pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor înregistra un ușor excedent în regiunile vestice, nord-vestice și centrale ale țării.

Citește și