- Maxima zilei de mâine va fi 31 de grade Celsius, în zona de sud a țării.
- În această noapte, avem parte de ploi în zonele de vest și sud-vest, cele mai afectate sub regiuni de ploile din această noapte sunt Crișana, Banat, dar și Oltenia.
- Înregistrăm 40l/metru pătrat, descărcări electrice și în unele zone chiar și grindină în urma acestor precipitații.
În aceste zile, în România, vom înregistra temperaturi specifice lunii august.
Maxima zilei de mâine va fi 31 de grade Celsius, în zona de sud a țării. Pe litoral vom avea între 23 și 25 de grade, iar în zona Moldovei vom avea aproximativ 27 de grade Celsius. Zona de vest, Transilvania, Banat și Oltenia putem chiar să înregistrăm 31 de grade Celsius.
Advertisment
Sâmbătă căldura devine inamicul principal, deoarece vorbim deja de temperaturi aproape caniculare de 33 de grade Celsius. Aceeste valori se vor înregistra în principal în zonele de sud și vest ale țării și sunt valori maxime ce se vor resimți în cele mai calde momente ale zilei.
Ploile sunt din ce în ce mai prezente pe teritoriul României. În această noapte, avem parte de ploi în zonele de vest și sud-vest, cele mai afectate sub regiuni de ploile din această noapte sunt Crișana, Banat, dar și Oltenia. Aceste ploi se vor resimti, spre dimineață, și în apropierea Munteniei, dar vor scădea în intensitate până la amiază.
Recomandări
După-amiază ar trebui să scăpăm de principalele ploi de la nivelul țării și să avem parte de un cerc senin în majoritatea regiunilor. Vremea se menține frumoasă sâmbătă, pe zi, iar duminică mai vine un val de ploi la nivelul țării. Aceste precipitații vin din centrul și vestul Europei și vor proteza pe teritoriul României până luni dimineață. Înregistrăm 40l/metru pătrat, descărcări electrice și în unele zone chiar și grindină în urma acestor precipitații.
Citește și:
- 98% dintre europeni respiră aer foarte poluat. Activist de mediu: „Nici măcar în pădurile Carpaților nu mai avem aer curat”
- Ziua Mondială a Recunoștinței, sărbătorită la 21 septembrie. Prima oară sărbătorită în 1965 de către ONU
- Rusia interzice exportul de benzină și motorină pentru „a stabiliza piața internă”. Prețurile au crescut la peste o mie de dolari pe tonă
Partenerii noștri