• Cu un bandaj pe nas, actorul din Wolverine a intrat pe rețelele de socializare pentru a-i îndemna pe cei care îl urmăresc să își facă un control și să urmeze sfaturile de protecție solară.
  • Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit că urmează să facă mai multe teste pentru depistarea cancerului de piele, după un control medical recent.
  • Starul în vârstă de 54 de ani a spus că așteaptă rezultatele testelor în următoarele câteva zile.

Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit că urmează să facă mai multe teste pentru depistarea cancerului de piele, după un control medical recent. Starul în vârstă de 54 de ani a spus că așteaptă rezultatele testelor în următoarele câteva zile.

Cu un bandaj pe nas, actorul din Wolverine a intrat pe rețelele de socializare pentru a-i îndemna pe cei care îl urmăresc să își facă un control și să urmeze sfaturile specialiștilor despre protecție solară.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Hugh Jackman (@thehughjackman)

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Jackman a avut primul cancer de piele care i-a fost extirpat în 2013, iar de atunci a suferit cel puțin șase intervenții. În postarea sa video, Jackman a spus că medicul său a observat „mici lucruri care ar putea fi, sau nu, [carcinoame] bazocelulare”. Jackman și-a liniștit fanii spunând că carcinoamele bazocelulare sunt „cel mai puțin periculoase” în lumea cancerului de piele, dar a spus că speră ca sperietura sa să le reamintească oamenilor să fie atenți la soare. „Vă rugăm să purtați protecție solară, pur și simplu nu merită, indiferent cât de mult vă doriți un bronz. Credeți-mă!”, a spus el.

Carcinomul bazocelular este un non-melanom – ceea ce înseamnă că este mult mai puțin probabil să se răspândească – și este cauzat de supraexpunerea la soare sau la paturile solare. Tratamentul pentru cancerele cutanate non-melanomale are succes în 90% din cazuri, potrivit NHS.

Născut la Sydney din părinți emigranți englezi, Jackman este cunoscut mai ales pentru rolul Wolverine din franciza X-Men a celor de la Marvel. Alte momente importante ale carierei includ filmul de acțiune și groază Van Helsing din 2004, drama The Prestige din 2006 și musicalul The Greatest Showman din 2017.

Citește și: