• Actrița de la Bollywood, Poonam Pandey, este în viață și se confruntă cu critici dure după ce și-a simulat moartea într-o cascadorie elaborată.
  • postare pe contul de Instagram al lui Pandey pe 2 februarie a susținut că modelul a murit de cancer de col uterin.
  • „Sunt în viață. Nu am murit din cauza cancerului de col uterin”, a spus Pandey.

Actrița de la Bollywood, Poonam Pandey, este în viață și se confruntă cu critici dure după ce și-a simulat moartea într-o cascadorie elaborată pentru a crește gradul de conștientizare pentru cancerul de col uterin, scrie NY Post.

O postare pe contul de Instagram al lui Pandey pe 2 februarie a susținut că modelul a murit de cancer de col uterin. Dar o zi mai târziu, Pandey a dezvăluit că este bine și că respiră, în timp ce a împărtășit de ce a reușit cascadoria bizară.

„Sunt în viață. Nu am murit din cauza cancerului de col uterin”, a spus Pandey. „Din păcate, nu pot spune asta despre acele sute de mii de femei care și-au pierdut viața din cauza cancerului de col uterin.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Nu pentru că nu au putut face nimic în privința asta, ci pentru că nu aveau idee ce să facă în privința asta.”

Pandey a continuat cu anunțul său de serviciu, spunând că, cancerul de col uterin poate fi prevenit, „spre deosebire de alte tipuri de cancer” și tot ce trebuie să facă femeile este să se testeze și să facă un vaccin HPV.

Cerându-și scuze pentru cei care au fost răniți de „moartea” ei, Pandey a spus că singura ei intenție a fost să „șoceze toată lumea” și să înceapă o conversație despre boala mortală.

Citește și