• Trump are COVID, deşi primea hidroxiclorochină de la Conley
  • Conley este un veteran al marinei americane
  • Conley a participat la salvarea militarilor români, în operaţiunea ISFA

Trump are COVID- 19, chiar dacă dr. Sean Conley a acceptat cererea preşedintelui de a primi hidroxiclorochină, un medicament nedovedit pentru tratarea coronavirusului. Medicul lui Trump a trimis o scrisoare prin care confirmă diagnosticul. Coney este un veteran al marinei americane și este certificat în medicină osteopatică.

Sean Conley, medicul lui Trump: ”Eu şi echipa medicală de la Casa Albă suntem vigilenţi şi apreciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai profesionişti, dar şi sprijinul oferit de instituţiile medicale din ţară. ”

”Cu siguranţă, preşedintele o să îşi îndeplinească în continuare sarcinile, fără întrerupere, în timp ce îşi revine şi vă ţinem la curent cu evoluţia lucrurilor.”

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Doctorul Sean Conley a fost medaliat de Statul Major General Român, în 2014, cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenţei din România. Asta pentru că, Sean Conley a luat parte la operaţiunea ISFA şi a depus eforturi remarcabile, pentru a sprijini medical militarii români. El a salvat viața unui soldat român, rănit de un dispozitiv exploziv, în 2014, în cadrul Batalionului 20 Infanterie Scorpionii Negri, petrecut în Afganistan.