• Regina Elisabeta a II-a are noi probleme de sănătate și va amâna apariția în public, prevăzută după internarea în spital din octombrie.
  • Regina Elisabeta a II-a și-a luxat spatele, potrivit unui anunț al Palatului Buckingham.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, va lipsi de la slujba din Duminica Comemorării după ce și-a luxat spatele, transmite Sky News.

Aceasta trebuia să fie prima ieșire publică a monarhului britanic după ce medicii i-au recomandat să se odihnească timp de aproape o lună, în urma unor controale medicale în spital, în luna octombrie.

„Regina, după ce și-a luxat spatele, a decis în această dimineață, cu mare regret, că nu va putea participa astăzi la slujba de duminică a comemorării de la Cenotaf. Majestatea Sa este dezamăgită că va lipsi de la slujbă”, se arată într-o declarație a Palatului Buckingham.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE

Potrivit Sky News, entorsa la spate nu are legătură cu problele de sănătate pentru care regina a petrecut o noapte în spital, luna trecută.

O coroană de flori va fi depusă în numele reginei la Cenotaf, de către Prințul Charles. Acestuia i se vor alătura la slujbă Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge.

Comemorarea este ţinută în cea mai apropiată duminică de data de 11 noiembrie, pentru a aminti sfârşitul Primului Război Mondial.