• Departamentul de sănătate al orașului a declarat că au fost opt cazuri confirmate de luni.
  • Oficialii din domeniul sănătății au declarat pentru ABC News că toate cazurile confirmate sunt printre persoane non-imune.
  • Primul caz cunoscut a fost identificat ca un pacient care a fost internat la Spitalul de Copii din Philadelphia.

Departamentul de Sănătate a spus că urmărește în mod activ cazurile curente și a enumerat mai multe locuri de expunere cunoscute din oraș, mai ales la unități de îngrijire medicală și o grădiniță, scrie ABC News.

Primul caz cunoscut a fost identificat ca un pacient care a fost internat la Spitalul de Copii din Philadelphia la începutul lunii decembrie, unde alți trei copii neimuni au fost expuși și ulterior au fost testați pozitiv pentru virus, au spus oficialii din domeniul sănătății. Cel puțin trei dintre cazuri au dus la spitalizare.

Oficialii din domeniul sănătății recomandă tuturor celor care cred că ar fi fost expuși la carantină singuri acasă și să stea departe de alte persoane.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

După o boală inițială asemănătoare gripei, pacienții cu rujeolă se pot dezvolta, infecții ale urechii, diaree severă, pneumonie suprapusă sau infecție și umflare a creierului. „Este o boală de „suprafață”, ceea ce înseamnă că toate suprafețele majore expuse ale corpului tău sunt defalcate, cum ar fi tractul respirator, tractul gastro-intestinal și ochii”, a spus Trehan.

Infecția cu rujeolă poate duce la orbire, slăbiciune a sistemului imunitar și chiar simptome neurologice rare ani mai târziu în viață. Potrivit Departamentului de Sănătate din Philadelphia, unul din cinci pacienți necesită spitalizare.

Persoanele cu rujeolă ar trebui să urmeze măsuri stricte de izolare sau riscă să o răspândească la persoanele nevaccinate. Grupurile cu risc ridicat pentru boli grave includ copiii mici, persoanele în vârstă, persoanele însărcinate și persoanele cu sistemul imunitar slăbit.

CDC recomandă vaccinarea cu vaccinul împotriva rujeolei, oreionului și rubeolei (MMR) la vârsta de 12 până la 15 luni și din nou la vârsta de 4 până la 6 ani. Nu există niciun tratament cunoscut pentru rujeolă în afară de îngrijirea de susținere și administrarea de vitamina A pentru a ajuta la reducerea riscului de deces. Experții nu recomandă administrarea de vitamina A pentru a preveni rujeola.

Citește și