- Problemele respiratorii și neurologice sunt doar câteva dintre sechelele pe care medicii le-au descoperit la pacienţii care au avut coronavirus
- Medicul Gabriel Mogoş spune că tratamentul cu ozon ajută la recuperarea organismului după infectarea cu SARS-CoV-2
- Gabriel Mogoș: „Îmbunătăţeşte foarte mult calitatea şi fluidizează sângele”
COVID-19 lasă probleme grave şi la câteva luni după ce ai scăpat de el. Problemele respiratorii și neurologice sunt doar câteva dintre sechelele pe care medicii le-au descoperit la pacienţii care au fost bolnavi. Medicul Gabriel Mogoş spune că tratamentul cu ozon ajută la recuperarea organismului după infecţarea cu SARS-CoV-2.
Mihai Flueran este unul dintre cei 25 de pacienţi cu sindrom post-COVID care fac terapia cu ozon. Mihai a fost internat 10 zile, cu o formă gravă de COVID. De când a început ozonoterapia, saturaţia lui de oxigen a ajuns la 98%.
Mihai Flueran, pacient: „În primele două săptămâni după ce am venit din spital mi s-a recomandat să stau la pat, să dorm, să mănânc şi altceva să nu fac. Am stat în continuare, încă două săptămâni. Nu pentru că am vrut eu, ci pentru că eram obosit. Eram epuizat.(…) Sunt la a opta şedinţă. A opta şedinţă, dar sunt mult mai ok. Deja conduc.”
Medicul Gabriel Mogoş foloseşte de 13 ani această metodă de tratare a pacienţilor, în clinica sa din Craiova. De la începutul pandemiei, utilizează ozonoterapia şi ca tratament complementar pentru COVID-19.
Gabriel Mogoş, vicepreşedintele Societăţii Române de Ozono-Terapie: „Practic, noi asta facem, administrăm oxigen cu ozon organismului şi-l ajutăm să refacă rezerva de oxigen. (…) Este un puternic virustatic. Este un puternic bactericid. De asemenea, îmbunătăţeşte foarte mult calitatea şi fluidizează sângele. Ştim că discutăm şi de microtromboze. “