• Mattia Maestri, în vârstă de 38 de ani, este primul italian diagnosticat cu COVID-19.
  • S-a vindecat și aleargă acum într-o cursă simbolică.
  • Mattia Maestri: A fost ca un film, o aventură foarte stranie.

Primul italian diagnosticat cu COVID-19 este sănătos și complet vindecat.

Mattia Maestri, în vârstă de 38 de ani, se simte atât de bine încât va participa la o cursă simbolică de ștafetă, de 188 de kilometri. Traseul va fi între primele două focare de COVID-19 din Italia – Codogno din Lombardia și Veneto.

M-au rugat să iau parte la această cursă și sunt foarte încântat, deoarece am condiția fizică necesară să particip, ceea ce pentru mine contează cel mai mult. Voi alerga ultima etapă, a declarat Mattia Maestri.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Mattia Maestri este în prezent un simbol al luptei împotriva coronavirusului. El a ajuns la spital pe 18 februrie, deoarece avea simptome de gripă. Italianul a fost testat pentru COVID-19 abia după ce le-a spus medicilor că s-a întâlnit cu o persoană care fusesese în China.

A fost ca un film, o aventură foarte stranie. Trăiești într-un lume normală, este pace, apoi se întâmplă. Nici nu știam atunci, am aflat abia o lună mai târziu când am fost externat, a adăugat Mattia.

Epidemia a început în Italia la Codogno. Localitatea a fost declarată zonă roșie la 23 februarie, dar degeaba. Virusul s-a extins de acolo în toată țara. În Italia au fost confirmate aproape 310 mii de îmbolnăviri de COVID-19 și 35.800 de decese.