• Incidentul a avut loc în setul al cincilea al meciului pierdut în fața spaniolului Carlos Alcaraz.
  • Arbitrul Fergus Murphy i-a acordat imediat lui Djokovic un avertisment pentru încălcarea codului pentru această abatere.
  • Frustrarea lui Djokovic s-a acumulat în setul decisiv al unei dispute de duminică, după ce a ratat o șansă simplă la fileu pentru un break.

Novak Djokovic a fost amendat cu 6,117 de lire sterline pentru că și-a zdrobit racheta de stâlpul fileului în timpul finalei de simplu masculin de la Wimbledon, informează BBC.

Incidentul a avut loc în setul al cincilea al meciului pierdut în fața spaniolului Carlos Alcaraz, când sârbul în vârstă de 36 de ani și-a întrerupt serviciul în al treilea game.

Arbitrul Fergus Murphy i-a acordat imediat lui Djokovic un avertisment pentru încălcarea codului pentru această abatere. Banii vor fi scăzuți din cecul său de vicecampion, în valoare de 1,175 milioane de lire sterline.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Frustrarea lui Djokovic s-a acumulat în setul decisiv al unei dispute de duminică, după ce a ratat o șansă simplă la fileu pentru un break și a trecut în avantaj de 2-0. Chiar în game-ul următor, Alcaraz și-a consolidat menținerea prin ruperea serviciului septuplului campion de la Wimbledon, ceea ce a provocat izbucnirea emoțională a lui Djokovic și a adus huiduieli din partea unei părți a publicului de pe Centre Court.

Alcaraz, numărul unu mondial, a profitat din plin de această pauză pentru a consfinți victoria cu 1-6 7-6 (8-6) 6-1 3-6 6-4, după patru ore și 42 de minute. Victoria jucătorului de 20 de ani de la All England Club l-a privat pe Djokovic de un al 24-lea titlu de Mare Șlem.

Citește și: