• Brittney Griner a jucat vineri pentru prima dată din 2021 cu echipa sa Phoenix Mercury.
  • Griner a fost întâmpinată vineri de aplauze când a intrat pe teren.
  • Baschetbalista a recunoscut că mai are mult de muncă pentru a reveni la nivelul de dinainte.

Brittney Griner a jucat vineri cu Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021, intrând pe teren mult mai devreme decât se aștepta pentru meciul de pre-sezon cu Los Angeles Sparks, după aproape 10 luni de detenție în Rusia, scrie Reuters.

Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a fost eliberată dintr-o colonie penitenciară rusă într-un schimb de prizonieri de profil înalt cu Statele Unite la sfârșitul anului trecut, după ce a fost arestată în februarie 2022 pentru acuzații legate de droguri.

,,Nu credeam că voi juca baschet atât de repede” , a declarat Griner reporterilor după ce Sparks le-a administrat o înfrângere cu 90-71.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
CE ESTE TRENDUL BARBARA RHUBARB
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC

Griner a fost întâmpinată vineri de aplauze la Footprint Center din Phoenix, când a ieșit din tunel și a intrat pe teren.

Mă simt bine, cu siguranță te simți apreciat” , a spus Griner.

Brittney Griner a jucat la Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021

Cea care a fost de opt ori All-Star a intrat pe tabelă în primul minut cu o aruncare de două puncte și a avut 10 puncte cu trei recuperări în 17 minute.

Una dintre cele mai dominante forțe din Asociația Națională de Baschet Feminin înainte de a fi reținută, Griner a recunoscut că mai are mult de lucru pentru a reveni la ceea ce era înainte.

Dubla campioană la scoruri în WNBA a fost supusă unui interes enorm din partea presei de când s-a întors în Statele Unite, folosindu-se de platforma sa supradimensionată pentru a susține cauza altor americani deținuți în străinătate.

Jucătoarea în vârstă de 32 de ani, care lucrează la o carte de memorii despre arestarea și încarcerarea sa, a declarat că sezonul care urmează a oferit, de asemenea, o oportunitate de a se concentra din nou asupra jocului.

Citește și

FOTO. Un nou portret al Regelui Charles al III-lea alături de William și George a fost publicat la o săptămână de la încoronare

YouTuberul care a prăbușit un avion pentru a obține vizualizări. Trevor Jacob pledează vinovat

FOTO. Johnny Depp încheie cel mai mare contract de parfumuri pentru bărbați cu Dior, în valoare de peste 20 de milioane de dolari