Baschetbalista Brittney Griner a revenit pe teren după aproape 10 luni de detenţie în Rusia: „Mă simt bine”

Brittney Griner of the USA reacts during the Women's Quarterfinal Basketball match between Australia and the USA at the Saitama Super Arena during the Tokyo Olympic Games in Tokyo, Japan Wednesday, August 4, 2021. (AAP Image/Joe Giddens) NO ARCHIVING

Brittney Griner a jucat vineri cu Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021, intrând pe teren mult mai devreme decât se aștepta pentru meciul de pre-sezon cu Los Angeles Sparks, după aproape 10 luni de detenție în Rusia, scrie Reuters.

Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a fost eliberată dintr-o colonie penitenciară rusă într-un schimb de prizonieri de profil înalt cu Statele Unite la sfârșitul anului trecut, după ce a fost arestată în februarie 2022 pentru acuzații legate de droguri.

,,Nu credeam că voi juca baschet atât de repede” , a declarat Griner reporterilor după ce Sparks le-a administrat o înfrângere cu 90-71.

Griner a fost întâmpinată vineri de aplauze la Footprint Center din Phoenix, când a ieșit din tunel și a intrat pe teren.

Mă simt bine, cu siguranță te simți apreciat” , a spus Griner.

Brittney Griner a jucat la Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021

Cea care a fost de opt ori All-Star a intrat pe tabelă în primul minut cu o aruncare de două puncte și a avut 10 puncte cu trei recuperări în 17 minute.

Una dintre cele mai dominante forțe din Asociația Națională de Baschet Feminin înainte de a fi reținută, Griner a recunoscut că mai are mult de lucru pentru a reveni la ceea ce era înainte.

Dubla campioană la scoruri în WNBA a fost supusă unui interes enorm din partea presei de când s-a întors în Statele Unite, folosindu-se de platforma sa supradimensionată pentru a susține cauza altor americani deținuți în străinătate.

Jucătoarea în vârstă de 32 de ani, care lucrează la o carte de memorii despre arestarea și încarcerarea sa, a declarat că sezonul care urmează a oferit, de asemenea, o oportunitate de a se concentra din nou asupra jocului.

Citește și

FOTO. Un nou portret al Regelui Charles al III-lea alături de William și George a fost publicat la o săptămână de la încoronare

YouTuberul care a prăbușit un avion pentru a obține vizualizări. Trevor Jacob pledează vinovat

FOTO. Johnny Depp încheie cel mai mare contract de parfumuri pentru bărbați cu Dior, în valoare de peste 20 de milioane de dolari

Exit mobile version