• Bayer Leverkusen e campioana Germaniei pentru prima dată în 120 de ani în istorie.
  • Fotbalul din Germania are o altă campioană, după 11 ani de supremație Bayern Munchen.
  • Echipa lui Xabi Alonso s-a impus cu 5-0 pe teren propriu contra lui Werder Bremen.

Bayer Leverkusen a cucerit pentru prima dată titlul de campioană a Germaniei, în 120 de ani de istorie. Echipa lui Xabi Alonso s-a impus cu 5-0 pe teren propriu contra lui Werder Bremen.

Fotbalul din Germania are o altă campioană, după 11 ani de supremație Bayern Munchen. Bayer Leverkusen 43 de meciuri fără eșec în acest sezon, în toate competițiile, și este în cărți pentru o triplă istorică, pentru că e încă angrenată în Europa League și calificată în finala Cupei Germaniei.

„Păi, se simte minunat, pentru că am sentimentul că asta nu este doar pentru noi. Asta este pentru foarte mulți oameni care urmăresc asta, visul lor pentru atât de mulți ani”, a declarat Xabi Alonso, antrenorul echipei Bayer Leverkusen.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Lucrurile au devenit clare în minutul 60, când Granit Xhaka a făcut 2-0 cu o execuție superbă din afara careului. Zarurile au fost aruncate definitv în minutul 68, când Florian Wirtz a făcut încă o dată dovada talentului său uriaș și a dus scorul la 3-0 cu un șut impecabil de la aproximativ 20 de metri.

Citește și