• Canoistul român Cătălin Chirilă a obţinut argintul mondial şi s-a calificat la Jocurile Olimpice
  • Pe primul loc s-a situat cehul Martin Fuksa cu timpul 03:45.124.
  • Campionatele Mondiale de kaiac-canoe se desfăşoară la Duisburg, în Germania.

Canoistul român Cătălin Chirilă a câştigat medalia de argint în finala probei de 1.000 de metri de la Campionatul Mondial din Germania şi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, scrie Romania Insider.

Românul a câştigat medalia de argint pe distanţa olimpică la canoe simplu 1.000 de metri. Pe primul loc s-a situat cehul Martin Fuksa cu timpul 03:45.124. Cătălin Chirilă a ratat aurul la mică diferenţă. El a terminat cursa cu timpul 03:45.958.

Performața lui Cătălin a fost recunoscută de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Pe locul trei a fost cvadruplul campion mondial, germanul Sebastian Brendel, cu timpul 03:46.581.Performanţa lui Chirilă a fost anunţată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Cătălin Chirilă şi antrenorul său Florin Popescu scriu istorie pentru sportul românesc. Este a doua medalie pentru Cătălin la Campionatele Mondiale de la Duisburg, după aurul de la canoe simplu 500 m. Pentru România este a patra medalie de argint la mondiale din istoria probei C1 1000 m”, au scris reprezentanţii COSR pe Facebook. Campionatele Mondiale de kaiac-canoe se desfăşoară la Duisburg, în Germania.

Citește și: