Cristina Neagu se retrage de la Echipa Națională de Handbal

La întoarcerea în țară după participarea la Campionatul Mondial de handbal feminin, Cristina Neagu, una dintre cele mai renumite jucătoare din România, a luat o decizie surprinzătoare – retragerea din echipa națională de handbal feminin. Motivul acestei decizii este legat de șansele reduse ale României de a se califica la Turneul Preolimpic, după ce echipa a încheiat pe locul 12 la turneul final.

Jucătoarea, în vârstă de 35 de ani, care evoluează la CSM București, a adus această veste tristă într-o declarație postată recent. Neagu a dezvăluit că, în ciuda informațiilor eronate primite de la Federație, șansele echipei pentru calificarea la Jocurile Olimpice sunt nule.

În ultimul meci de la Campionatul Mondial, România a obținut o victorie impresionantă împotriva Poloniei, scor 27-26. Cu toate acestea, clasându-se pe locul 12 în competiție, echipa a ratat șansa de a accede la Jocurile Olimpice prin Turneul Preolimpic, accesibil doar primei echipe din clasamentul general.

Retragerea Cristinei Neagu reprezintă o pierdere semnificativă pentru echipa națională, având în vedere contribuția sa remarcabilă la handbalul românesc și prestigiul său la nivel internațional.

Citește și

Exit mobile version