• David Popovici va înota în probele individuale, 100 și 200 m liber, vineri, sâmbătă și duminică.
  • „E un concurs foarte important pentru mine, îmi place mai mult să înot într-un bazin lung”, a spus David Popovici.
  • Luni a avut loc conferința de presă tradițională înaintea unei astfel de competiții, iar dintre înotătorii români au participat David Popovici și Vlad Stancu.

Astăzi încep Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni, unde David Popovici și Vlad Stancu sunt pregătiți să dea tot ce este mai bun. România participă la această ediție cu 21 de sportivi, iar obiectivul îl reprezintă cucerirea unei medalii și atingerea unei alte finale.

Luni a avut loc conferința de presă tradițională înaintea unei astfel de competiții, iar dintre înotătorii români au participat David Popovici și Vlad Stancu. Ei au debutat împreună la o competiție de seniori în bazin scurt, acum doi ani, la Kazan. Acum vor înota la Otopeni. David Popovici va înota în probele individuale, 100 și 200 m liber, vineri, sâmbătă și duminică, dar competiția începe de marți pentru el, când va face parte din ștafeta masculină de 4×50 m liber.

„E un concurs foarte important pentru mine, îmi place mai mult să înot într-un bazin lung, însă e un pas foarte important. E un pas mare în pregătirea pentru Jocurile Olimpice, pentru că e o ocazie să ne perfecționăm întoarcerile, starturile, pentru că totul se întâmplă atât de repede. Totul este mai captivant, aşa că mă bucur că suntem aici. Singurul lucru pe care îl am de făcut este să o ignor şi să am grijă ce fel de presiune pun acum pe mine pentru că nu trebuie să uit de ce m-am apucat de acest sport, de ce îl continui”, a spus David Popovici.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și