• Nikola Jokic a ajutat echipa Denver Nuggets să obțină primul său titlu NBA din istoria echipei.
  • Butler a marcat opt puncte consecutive pentru a ajuta Heat să obțină un avantaj de 87-86.
  • Jokic a avut 28 de puncte și 16 recuperări pentru Nuggets.

Nikola Jokic a ajutat echipa Denver Nuggets să obțină primul său titlu NBA din istoria echipei, luni seară, scrie AP. Nuggets a obținut o victorie cu 94-89.

Jokic a avut 28 de puncte și 16 recuperări pentru Nuggets, care au ratat 20 din primele 22 de încercări de 3 puncte și șapte din primele 13 aruncări libere, dar au găsit cum să încheie seria pe teren propriu.

Butler a marcat opt puncte consecutive pentru a ajuta Heat să obțină un avantaj de 87-86 cu 2:45 minute rămase după ce a fost condusă cu șapte puncte. El a mai înscris două aruncări libere cu 1:58 rămase pentru a ajuta Miami să recupereze un avantaj de un punct. Apoi, Bruce Brown a obținut o recuperare ofensivă și un tip-in pentru a le da celor de la Nuggets conducerea pentru totdeauna.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Cu 15 secunde înainte de final, Butler a avut ocazia unei aruncări de 3 puncte, dar a ratat-o. Brown a executat două aruncări libere pentru a scoate meciul din mână și a aduce titlul la Denver pentru prima dată în cei 47 de ani de existență în ligă. Butler a terminat cu 21 de puncte pentru Heat.

Citește și: