• Triplă campioană la fotbal și-a expus luni trofeele în fața fanilor săi, în cadrul unui spectacol pe scenă.
  • City a câștigat Premier League și Cupa Angliei în acest sezon.
  • Echipa lui Guardiola a învins-o pe Inter Milano cu 1-0 în finala Ligii Campionilor.

Manchester City sărbătorește! Triplă campioană la fotbal și-a expus luni trofeele în fața fanilor săi, în cadrul unui spectacol pe scenă, după ce o paradă i-a purtat pe străzile din Manchester în fața a mii de fani, scrie BBC.

Pep Guardiola i-a apreciat pe fani pentru că au ieșit în stradă, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. El a spus: „Trebuia să plouă la această paradă, altfel nu este Manchester. „Nu vrem soare, vrem ploaie, așa că a fost perfect. Fanii sunt obișnuiți cu ploaia”.

City a câștigat Premier League și Cupa Angliei în acest sezon și a devenit, astfel, a doua echipă engleză, după cei de la Manchester United, care atinge această performanță. Mii de fani ai lui City s-au adunat pentru a sărbători tripla victorie a echipei lor, organizând o paradă cu autobuzul în aer liber prin oraș.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Fanii au aruncat în aer banane gonflabile, în timp ce mai mulți jucători au rămas fără tricou pe o ploaie torențială. Managerul Pep Guardiola a fost surprins cu un un trabuc, în timp ce fanii se urcau pe stâlpi de iluminat.

Parada a fost întârziată din cauza furtunilor. City a învins-o pe Inter Milano cu 1-0 în finala Ligii Campionilor. Echipa a fost întâmpinată duminică de fani pe aeroportul din Manchester, după ce a călătorit de la Istanbul, acolo unde s-a jucat finala europeană.

Citește și: