• Manchester City a câștigat finala Ligii Campionilor cu Inter, scor 1-0 la Istabul, pe stadionul Ataturk.
  • Golul lui Rodri a decis finala care s-a desfăşurat la Istanbul.
  • Pentru Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, este al treilea trofeu al Ligii Campionilor din palmares.

Manchester City a câștigat finala Ligii Campionilor cu Internazionale, scor 1-0 la Istabul, pe stadionul Ataturk, scrie Sky News.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Rodri, în minutul 68, cu un șut de la 20 de metri, golul care a adus primul trofeu al Ligii Campionilor din istoria lui Manchester City.

Evaluându-și propria contribuție în termeni sinceri, Rodri a declarat: ,,Nu am fost bun în prima repriză – am jucat de c…, ca să fiu sincer, iar apoi vorbim despre mentalitate, mi-am spus doar: <Trebuie să te calmezi>” . La final, am marcat un gol. De necrezut!” .

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Astfel, City a devenit primul club englez din Premier League, de la United încoace, care a reușit să câștige o triplă cu toate cele trei trofee majore într-un singur sezon.

Proprietarul Manchester City, Sheikh Mansour, a fost și el prezent pentru a asista la victoria echipei sale de sâmbătă seara.

A fost doar al doilea meci la care a asistat de când societatea sa de investiții, Abu Dhabi United Group, a cumpărat City în 2008.

Clubul a ajuns să devină forța dominantă a fotbalului englezesc sub conducerea lui Mansour, câștigând șapte titluri de Premier League în ultimii 12 ani și cinci din ultimele șase.

Clubul a ajuns să devină forța dominantă a fotbalului englezesc sub conducerea lui Mansour, câștigând șapte titluri de Premier League în ultimii 12 ani și cinci din ultimele șase.

Manchester City – Inter 1-0, în finala Champions League

Ambele echipe au ratat șanse importante de a marca după primul gol, în special Inter, care a irosit două ocazii uriașe, prin Lukaku și Di Marco, ambii cu capul din apropiere.

Manchester City reușește o triplă istorică în acest sezon, campionat, Cupa Angliei și Liga Campionilor, a doua echipă din Anglia care reușește așa ceva, după rivala Manchester United.

Pentru Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, este al treilea trofeu al Ligii Campionilor din palmares. A mai câștigat două cu Barcelona, în 2009 și 2011.

Citește și

Zelenski recunoaște pentru prima dată că Ucraina a început contraofensiva. Mesajul său pentru Putin

Cei patru frați dispăruţi în jungla amazoniană au fost găsiţi în viaţă după 40 de zile. Președintele Columbiei: „Un exemplu de supraviețuire”

Trump califică acuzațiile federale drept „ridicole și nefondate”. Fostul președinte american, acuzat că a pus în pericol SUA prin păstrarea unor secrete nucleare