• McGregor a jucat recent în remake-ul filmului Road House din 1989.
  • Dana White a confirmat că fostul campion UFC la categoria pană și ușoară se va lupta cu Michael Chandler.
  • UFC a confirmat meciul de la categoria welterweight după UFC 300, care a avut loc sâmbătă, la Las Vegas.

A fost stabilită o dată pentru mult-așteptata revenire a lui Conor McGregor la UFC. După aproape trei ani de absență, McGregor va păși din nou în octogon la UFC 303, pe 29 iunie, anunță Sky News.

Dana White a confirmat că fostul campion UFC la categoria pană și ușoară se va lupta cu Michael Chandler. UFC a confirmat meciul de la categoria welterweight după UFC 300, care a avut loc sâmbătă, la Las Vegas, și se va disputa pe durata a cinci runde, având loc la finalul International Fight Week, potrivit Sky Sports News.

McGregor, în vârstă de 35 de ani, care are 22 de victorii și șase înfrângeri, nu a mai concurat în UFC din iulie 2021, când a suferit o fractură la picior împotriva lui Dustin Poirier. El luptase anterior și pierduse în fața lui Poirier cu șase luni înainte.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Chandler, adversarul lui McGregor, are 23 de victorii și opt înfrângeri. Vorbind despre meci, White a declarat sâmbătă că revenirea lui McGregor a fost o chestiune de sincronizare”.

El a spus: Sunt tot felul de lucruri care se întâmplă în spatele scenei și totul ține de sincronizare. Chandler a fost pregătit, dar Conor nu a fost pregătit. Am vorbit despre asta într-una dintre conferințele de presă recente, a avut o mulțime de obligații cu care a trebuit să se ocupe. Ceea ce nu vrei ca el să facă este să accepte o luptă când are o tonă de obligații și nu se poate antrena 100% pentru o luptă, așa că iată-ne aici în această seară”.

McGregor a jucat recent în remake-ul filmului Road House din 1989.

Citește și