Elina Svitolina donează premiul în bani copiilor din Ucraina, după ce a cucerit al 17-lea titlu la Strasbourg

FOTO - Twitter
  • Elina Svitolina promite să doneze premiul câștigat la Strasbourg Open copiilor din Ucraina.
  • Elina Svitolina a câştigat sâmbătă turneul WTA 250 de la Strasbourg, învingând-o în finală pe rusoaica Anna Blinkova, scor 6-2, 6-3.
  • Svitolina a obţinut un premiu de 29.760 de euro.

Jucătoarea Elina Svitolina a anunţat că va dona premiul de la turneul WTA 250 de la Strasbourg pentru susţinerea copiilor din Ucraina, scrie presa internațională.

,,Aş vrea să transmit această energie Ucrainei, ţării mele. Tot premiul meu de la acest turneu va ajunge la copiii din Ucraina. Îi mulţumesc Franţei pentru că face o treabă incredibilă, îi primeşte pe ucraineni, face tot ce este posibil pentru ca ei să simtă că este a doua lor casă. Vă mulţumesc mult pentru tot ce faceţi pentru noi. Împreună vom vedea lumina şi sfârşitul acestui război” , a declarat Svitolina.

Elina Svitolina a câştigat sâmbătă turneul WTA 250 de la Strasbourg, învingând-o în finală pe rusoaica Anna Blinkova, scor 6-2, 6-3. Svitolina a obţinut un premiu de 29.760 de euro.

Citește și

FOTO|VIDEO. Smiley și Gina Pistol au spus „Da“: primele fotografii de la nuntă

Twitter s-ar putea închide în Europa: Elon Musk nu este de acord cu codul UE împotriva „dezinformării online”

FOTO. Mercedesul lui Lewis Hamilton a atârnat pe lângă ferestrele unui hotel, în timp ce superstarul Formulei 1 se uita la el