FOTO. Mercedesul lui Lewis Hamilton a atârnat pe lângă ferestrele unui hotel, în timp ce superstarul Formulei 1 se uita la el

FOTO - Twitter
  • Lewis Hamilton a făcut accident în a treia sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Pricipatului Monaco.
  • A fost o sesiune plină de erori la Monte Carlo, dar cea a lui Hamilton a fost mai costisitoare decât oricare alta.
  • Din cauza circuitului strâmt, care se desfășoară pe aceleași străzi pe care are loc din 1929, nu a existat spațiu pentru a pune mașina lui Hamilton, așa că o macara a ridicat-o de pe șosea.

Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes, a făcut accident în a treia sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Pricipatului Monaco, scrie presa internațională.

Pilotul britanic a pierdut controlul monopostului în a cincilea viraj și s-a izbit de bariera de protecție.

Suspensia frontală de pe partea stângă a monopostului s-a rupt, astfel că steagul roșu a fluturat, iar sesiunea de antrenamente a fost încheiată.

Inedită a fost modalitatea prin care organizatorii i-au recuperat monopostul lui Hamilton. Pentru că circuitul de la Monte Carlo este unul destul de îngust, nu a existat foarte mult spațiu de manevre, astfel încât a fost nevoie să se apeleze la metode inedite.

O macara a fost adusă în zonă, iar mașina lui Lewis Hamilton a fost ridicată și manevrată printre balcoanele clădirilor din zonă, așa cum se poate observa în imaginile de mai jos.

Citește și

Celine Dion și-a anulat toate concertele, din cauza diagnosticului. Ce spun doctorii despre starea artistei

Twitter s-ar putea închide în Europa: Elon Musk nu este de acord cu codul UE împotriva „dezinformării online”

VIDEO. Erdogan se adresează susținătorilor opoziției: „Victoria noastră va fi victoria întregii țări”