• Lewis Hamilton a negat zvonurile despre o posibilă mutare la Ferrari – și viceversa.
  • Speculațiile privind o posibilă trecere a lui Lewis Hamilton la Ferrari în anul viitor au fost alimentate în această săptămână, dar au fost rapid negate joi, atât de Hamilton, cât și de șeful echipei Ferrari.
  • Hamilton a dezvăluit că reprezentanții săi sunt „aproape gata” să ajungă la un acord cu Mercedes pentru un nou contract.

Lewis Hamilton a negat zvonurile despre o posibilă mutare la Ferrari – și viceversa. Așteptările cresc în legătură cu noua mașină a echipei Mercedes pe circuitul de la Monaco, scrie The Independent.

În ziua conferinței de presă de la Monaco, dezmințirile au venit din toate părțile. Speculațiile privind o posibilă trecere a lui Lewis Hamilton la Ferrari în anul viitor, printr-o tranzacție în valoare de 40 de milioane de lire sterline, au fost alimentate în această săptămână, dar au fost rapid negate joi, atât de Hamilton, cât și de șeful echipei Ferrari, Fred Vasseur.

Mai mult decât atât, Hamilton a și dezvăluit că reprezentanții săi sunt „aproape gata” să ajungă la un acord cu Mercedes pentru un nou contract. Contractul actual al pilotului în vârstă de 38 de ani cu echipa Silver Arrows  – unde a câștigat șase dintre cele șapte titluri mondiale de când s-a alăturat acum un deceniu, expiră la sfârșitul acestui sezon. În ciuda așteptărilor, atât britanicul, cât și șeful echipei, Toto Wolff, au spus că o prelungire este inevitabilă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Noi colaborări pentru Hamilton

„Echipa mea lucrează îndeaproape în culise cu Toto și suntem aproape să finalizăm un contract”, a afirmat Hamilton.

Aceste noi dezvăluiri vin înaintea a două săptămâni importante pentru echipa din Brackley. Actualizările mult așteptate au fost pregătite cu mult timp înainte, încă de când Wolff a respins la începutul sezonului din Bahrain.

Este incontestabil faptul că Hamilton se apropie de sfârșitul carierei sale, cu un al optulea titlu mondial, care i-ar depăși recordul. Legăturile cu Ferrari au apărut de-a lungul celor 16 ani de carieră în motorsport, iar Hamilton însuși a exprimat uneori uimirea cu privire la faptul că o astfel de mutare nu s-a concretizat niciodată.

Citește și