• În sferturi, Jabeur va da peste Beatriz Haddad Maia (13 WTA).
  • Răducanu a început bine game-ul inaugural, dar a fost rupt imediat, deși a condus cu 40-15.
  • Jabeur a folosit forehand-uri, presărate cu loviturile sale caracteristice, pentru a prelua comanda împotriva lui Răducanu.

Emma Răducanu a rezistat doar până în turul al doilea la turneul de la Abu Dhabi. Sportiva a fost învinsă categoric de Ons Jabeur (6 WTA), în urma unui meci ce a durat o oră și 18 minute.

În sferturi, Jabeur va da peste Beatriz Haddad Maia (13 WTA), cea care a ajuns în sferturi grație victoriei cu Magda Linette (55 WTA), scor 7-6(6), (1)6-7, 6-1.

Mubadala Abu Dhabi Open are loc în perioada 5-11 februarie, pe hard, face parte din categoria WTA 500, are premii totale în valoare de $922.573, iar campioana en-titre este Belinda Bencic (2023).

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Răducanu a început bine game-ul inaugural, dar a fost rupt imediat, deși a condus cu 40-15, tunisianul profitând de erori. De aici, ea s-a distanțat la 4-1 deoarece a început într-un ritm superb, dar din nou Răducanu a avut un avantaj de 40-15 pe serviciul ei și l-a irosit, iar o provocare s-a dovedit a fi catalizatorul pentru ca Jabeur să se îndrepte spre un dublu break.

Totuși, Răducanu a ripostat și a păstrat setul în viață cu un break înapoi la 3-5. După patru mingi de set anterioare, a cincea s-a dovedit a fi un succes.

Jabeur a folosit forehand-uri, presărate cu loviturile sale caracteristice, pentru a prelua comanda împotriva lui Răducanu. Tunisianca a avut un avans timpuriu de 5-1 și a avut două mingi de set la 5-2 și încă două mingi de set la 5-3.

Citește și