• Erling Haaland a devenit cel mai bun marcator din Premier League după ce a marcat al 35-lea său gol pentru Manchester City împotriva lui West Ham.
  • În minutul 71 al partidei, norvegianul a fost servit de Jack Grealish şi l-a învins pe Lukasz Fabianski pentru a duce scorul la 2-0.
  • Manchester City mai are de jucat cinci meciuri de campionat în acest sezon.

Atacantul norvegian Erling Haaland a stabilit, miercuri, un nou record de goluri marcate într-un sezon de Premier League, indiferent de format, cu 35 de reuşite în tricoul echipei de fotbal Manchester City, cu ocazia victoriei cu 3-0 contra formaţiei West Ham, într-un meci restant din etapa a 28-a, scrie CNN.

În minutul 71 al partidei, norvegianul a fost servit de Jack Grealish şi l-a învins pe Lukasz Fabianski pentru a duce scorul la 2-0.

El a ajuns la 35 de goluri marcate în 31 de meciuri în acest sezon.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

,,35 de goluri în Premier League. Un mare mulțumesc tuturor pentru susținere, nimic nu se întâmplă fără voi toți, nu ne oprim aici!” , a scris el într-o postare pe Instagram după meci.

Precedentul record (34), pe care l-a egalat duminică la Fulham (2-1), aparţinea lui Andy Cole (cu Newcastle în 1993-94) şi Alan Shearer (cu Blackburn în 1994-95).

Shearer, care deține în continuare recordul all-time al campionatului, cu 260 de goluri, l-a felicitat pe Haaland.

,,Este cel mai bun” , a scris Shearer pe Twitter.

Manchester City mai are de jucat cinci meciuri de campionat în acest sezon.

Citește și

Gwyneth Paltrow spune „cine e mai bun la pat”: Ben Affleck sau Brad Pitt?

Un bărbat în scaun cu rotile, „umilit” după ce a fost lăsat să se târască din avionul Ryanair: „Oricine își dorește să fie tratat în mod egal”

Emma Watson dezvăluie motivul pentru care a luat pauză cinci ani de la actorie: „Nu am fost foarte fericită”