• Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din toate timpurile, brazilianul Rivaldo Ferreira, a devenit noul acționar al Farul Constanța.
  • Titlul de vicecampion mondial din 1998, Balonul de Aur în 1999, când și FIFA l-a desemnat cel mai bun fotbalist al anului, sunt numai câteva dintre trofeele obținute de Rivaldo de-a lungul unei cariere fabuloase.
  • Hagi: „Am reușit în ultimul sezon ceva fantastic prin câștigarea campionatului, dar pentru a ne dezvolta în continuare este nevoie de parteneri puternici.”

Fostul mare jucător brazilian Rivaldo Vitor Borba Ferreira a preluat 10% din acțiunile clubului Farul Constanța.

„Clubul fanion al Dobrogei a reușit cel mai răsunător ”transfer” din istorie. Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din toate timpurile, brazilianul Rivaldo Vitor Borba Ferreira, a fost convins de proiectul existent la Farul Constanța și a devenit noul acționar al clubului.

Astăzi a fost semnat contractul prin care Rivaldo Vitor Borba Ferreira a preluat 10% din acțiunile clubului Farul Constanța. În vârstă de 51 de ani, Rivaldo este cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România.

Recomandări

CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Titlul mondial câștigat cu Brazilia în 2002, medalia de vicecampion mondial din 1998, Balonul de Aur în 1999, când și FIFA l-a desemnat cel mai bun fotbalist al anului, Copa America cu Brazilia în 1999, Champions League cu AC Milan în 2003, golgheterul Champions League în 2000, sunt numai câteva dintre trofeele obținute de Rivaldo de-a lungul unei cariere fabuloase”, a transmis Farul Constanța printr-un comunicat oficial.

„ Am reușit în ultimul sezon ceva fantastic prin câștigarea campionatului, dar pentru a ne dezvolta în continuare este nevoie de parteneri puternici. Este o mândrie că o personalitate mondială, un lider așa cum este Rivaldo, a decis să se alăture clubului nostru”, a transmis Hagi.

Citește și: