• Având în vedere că mulți dintre ei strâng fonduri în scopuri caritabile, costumele atrăgătoare sunt numeroase.
  • Printre cei care se aliniază la start se numără persoane îmbrăcate în costume de avion și de cămilă.
  • Printre figurile celebre care participă se numără fostul ministru al Sănătății, Matt Hancock.

Un număr record de alergători participă la Maratonul de la Londra. Peste 50.000 de persoane vor încerca să parcurgă traseul de 42,2 km care traversează capitala, scrie BBC.

Având în vedere că mulți dintre ei strâng fonduri în scopuri caritabile, costumele atrăgătoare sunt numeroase, iar printre cei care se aliniază la start se numără persoane îmbrăcate în costume de avion și de cămilă.

Printre figurile celebre care participă se numără fostul ministru al sănătății Matt Hancock, comediantul Romesh Ranganathan și prezentatoarea BBC Sophie Raworth.

Recomandări

AI PRIMAR A.I. AVATAR
HAMAS ATACĂ TEL AVIV
TURBULENȚELE SUNT ÎN CREȘTERE
CHARLES LECREC A CÂȘTIGAT CURSA DE LA MONACO
13 OAMENI MOR ÎN URMA TORNADELOR
SCHOLZ ARE „REGULI CLARE" PENTRU UCRAINA

Toboșarul McFly și fostul campion la Strictly Come Dancing, Harry Judd, a alergat pentru The Children’s Trust. El a parcurs traseul în trei ore, 23 de minute și 40 de secunde.

Vorbind în timpul cursei, el a spus: „Atmosfera este uimitoare. Mulțimile sunt cu miile, iar o mulțime de alergători extraordinari au organizații de caritate”.

Co-proprietarul lui Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, a terminat al optulea său maraton londonez înainte de a se îndrepta spre Wembley pentru a urmări meciul dintre echipa sa și Coventry pentru un loc în finala Cupei Angliei.

Citește și