• Fenerbahce ce se află în război cu federaţia turcă a decis să boicoteze Supercupa.
  • Echipa a trimis în finala cu Galatasaray jucători U19 care au cedat un gol în minutul 1 al meciului şi au părăsit terenul.
  • Victoria va fi acordată echipei Galatasaray la comisii.

Fenerbahce ce se află în război cu federaţia turcă a decis să boicoteze Supercupa. Echipa a trimis în finala cu Galatasaray jucători U19 care au cedat un gol în minutul 1 al meciului şi au părăsit terenul. Victoria va fi acordată echipei Galatasaray la comisii.

Reamintim că Fenerbahce a solicitat amânarea meciului şi ca partida să fie condusă de un arbitru străin. Aceste solicitări fiind respinse, clubul a decis să odihnească întreg lotul său profesionist, pentru a pregăti prima manşă a sferturilor de finală ale Europa Conference League împotriva lui Olympiakos, programată joi (19:45).

Supercupa trebuia să fie jucată anul trecut, dar un alt scandal a dus la anularea ei. Meciul ce trebuia să aibă loc în Arabia Saudită a fost anulat după ce cele două echipe au vrut să intre cu tricouri pe care era faţa lui Mustafa Kemal Atatürk. Primul preşedinte al Turciei este considerat o figură negativă în Regatul Saudit.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Citește și