• Brazilia rămâne pe locul 3, cu 3 puncte şi nu-şi vor apăra dublul titlu.
  • Argentinienii, câştigători în 2004 şi 2008, se califică pentru Paris 2024.
  • În cursul serii, Paraguay a trecut de Venezuela şi a obţinut al doilea bilet pentru prestigioasa competiţie din vară.

Brazilia avea nevoie doar de o remiză pentru a-şi asigura locul la Paris, dar a cedat în faţa Argentinei (0-1), duminică, într-un meci între echipe U-21, la Caracas. Luciano Gondou, bine servit de Valentin Barco, a fost cel care i-a adus în avantaj pe oamenii lui Javier Mascherano în minutul 78, scrie Eurosport.

Argentinienii (5 puncte), câştigători în 2004 şi 2008, termină pe locul al doilea în turneul de calificare la Jocurile Olimpice CONMEBOL şi se califică pentru Paris 2024.

Brazilia rămâne pe locul 3, cu 3 puncte şi nu-şi vor apăra dublul titlu, după ce au câştigat trofeul la Rio în 2016 şi la Tokyo în 2020. În cursul serii, Paraguay (locul 1, 7 puncte) a trecut de Venezuela (2-0) şi a obţinut al doilea bilet pentru prestigioasa competiţie din vară.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Cele două echipe se alătură astfel Franţei, Statelor Unite, Republicii Dominicane, Spaniei, Israelului, Ucrainei, Marocului, Egiptului, Mali şi Noii Zeelande printre cele deja calificate pentru Jocurile Olimpice din 2024.

Echipele olimpice pot fi alcătuite dor din jucători cu vârsta sub 23 de ani, cu excepţia a trei jucători, care pot depăşi acestă vârstă.

Citește și