• Le Parisien și ESPN anunță că Kylian Mbappe a decis să o părăsească în vară pe PSG.
  • Real Madrid l-a curtat pe Mbappe în ultimii 3 ani, însă francezul a rămas până acum la PSG.
  • Actualul contract al lui Mbappe cu PSG expiră în vară, astfel că poate veni liber de contrac.


Kylian Mbappe a ales-o pe Real Madrid. Asta anunță atât presa din Franța, cât și cea din Spania. Atacantul francez mai are contract cu PSG doar până în luna iunie și poate pleca liber de contract. Dorit de marile cluburi europene, Mbappe urmează să anunțe decizia finală.

Am putea spune „here we go again”. Era destul de normal ca din momentul în care Kylian Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG , ceea ce înseamnă că poate să negocieze cu orice alt club, era normal să apară aproape zilnică speculații. Anul acesta, de la 1 ianuarie de când a intrat în vigoare această regulă, poate să negocieze cu orice club. Au apărut cam în 3 rânduri zvonuri că Kylian Mbappe s-a decis și va semna cu x, în special cu Real Madrid. De data aceasta ar fi un anunț pe bune pentru că vine din 2 surse puternice, credibile și anume: Le Parisien, care până la urmă este o publicație serioasă și care are surse aproape de Paris Saint-Germain, plus ESPN.

Totuși, să ne gândim și la care ar fi alternativa, pentru că până la urmă Kylian Mbappe deși cum spunea, este dorit de mari cluburi europene, practic numai 3 cluburi ar fi avut o șansă să obțină semnătura PSG, cea care ar fi încercat să îl convingă să își prelungească contractul. Se spunea că i s-a oferit până și piramidele din Egipt pentru a-l convinge să semneze.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și