• Argentinianul a ajuns la al cincilea meci în care marchează pentru Inter Miami, din tot atâtea meciuri jucate.
  • Stilul său liber s-a văzut și în această dimineață, când Leo și-a condus echipa spre calificarea în semifinalele Leagues Cup, împotriva celor de la Charlotte.
  • Leo Messi a pus cireașa pe torul victoriei celor de la Inter Miami în minutul 86, când a marcat simplu din fața porții.

Leo Messi este de neoprit în Statele Unite. Argentinianul a ajuns la al cincilea meci în care marchează pentru Inter Miami, din tot atâtea meciuri jucate.

Leo are liniștea campionului mondial. A ales cu inima când a semnat cu Inter Miami și asta se vede în evoluiile sale. Are și libertate totală pe teren, iar alături de el mai sunt și Sergio Busquets și Jordi Alba, bunii lui prieteni din perioada Barcelona.

Stilul său liber s-a văzut și în această dimineață, când Leo și-a condus echipa spre calificarea în semifinalele Leagues Cup, împotriva celor de la Charlotte.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
SINGUR PE LUME

A fost 4 la 0 pentru Inter Miami, într-un meci controlat de la un capăt la celalalt de trupa lui David Beckham. Inter a deschis scorul în minutul 12, prin Martinez, din penalty. Taylor a majorat diferența în minutul 32, pentru ca Malanda să-și îngroape echipa printr-un autogol în minutul 78.

Leo Messi a pus cireașa pe torul victoriei celor de la Inter Miami în minutul 86, când a marcat simplu din fața porții. Campionul mondial cu Argentina a ajuns astfel la 8 goluri marcate în primele cinci meciuri jucate pentru Inter Miami. În semifinalele Leagues Cup, Inter va avea o misiune dificilă împotriva celor de la Philadelphia Union.

Citește și: