• Chelsea îl are pe Ruben Amorim și Roberto De Zerbi pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Mauricio Pochettino, în cazul în care acesta va fi eliberat din funcție pe Stamford Bridge.
  • Echipa a avut un sezon dezamăgitor, clasându-se pe locul 11 în Premier League și suferind în ultimele săptămâni din cauza rezultatelor slabe.
  • Înfrângerea în finala Carabao Cup împotriva lui Liverpool și presiunea crescândă din partea suporterilor au adus incertitudine asupra viitorului lui Pochettino la Chelsea.

Chelsea i-a plasat pe Ruben Amorim și Roberto De Zerbi pe lista scurtă a potențialilor succesori ai lui Mauricio Pochettino, în cazul în care argentinianul va fi eliberat din funcție pe Stamford Bridge, scrie Metro.

În ciuda faptului că a cheltuit peste un miliard de lire sterline pe noi achiziții de la preluarea de către Todd Boehly, Chelsea se află pe locul 11 în clasamentul Premier League, la 19 puncte de Aston Villa, ocupanta locului patru.

Blues părea să fi dat un viraj de la Crăciun până la sfârșitul lunii ianuarie, dar rezultatele au scăzut din nou în ultimele săptămâni, echipa reușind doar trei victorii în ultimele opt meciuri din toate competițiile.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Înfrângerea lui Chelsea în finala Carabo Cup în fața unei echipe foarte puțin experimentate a lui Liverpool a fost o lovitură deosebit de dureroasă, iar Cupa Angliei reprezintă acum ultima șansă realistă a clubului de a obține trofee în acest sezon.

În timp ce Chelsea a cedat un avantaj în prima repriză pentru a remiza 2-2 în deplasare la Brentford weekendul trecut, fanii din deplasare au început să se întoarcă împotriva lui Pochettino pe Gtech Community Stadium – scandând pentru demiterea lui Pochettino, în vârstă de 52 de ani, în timp ce cereau revenirea lui Jose Mourinho.

Pochettino a spus că a înțeles frustrările lor și chiar i-a încurajat pe suporteri să-și îndrepte furia în direcția lui decât spre jucătorii săi în contextul actualei lor stări de rău.

Potrivit The Guardian, Chelsea vrea să evite deciziile pripite în privința managerului său – de care s-a făcut vinovată în trecut – și dorește să aștepte până la finalul campaniei înainte de a lua o decizie în privința lui Pochettino.

Citește și