• Sergio Perez a câștigat sprintul de sâmbătă pe străzile din Azerbaidjan.
  • Verstappen s-a înfuriat la radio în timpul cursei, înainte de a câștiga locul înapoi de la starul Mercedes mai târziu în Sprint.
  • El a fost încă foarte supărat după eveniment, în timp ce l-a căutat pe Russell.

Max Verstappen a spus că discuțiile cu George Russell „nu sunt necesare”, în ciuda faptului că l-a numit furios pe pilotul Mercedes „un nenorocit” din Baku, scrie Mirror UK.

Sergio Perez a câștigat sprintul de sâmbătă pe străzile din Azerbaidjan, dar povestea principală a cursei de forma scurtă a fost bătălia pentru locul trei. Verstappen a ieșit pe primul loc, dar numai după o luptă din primul tur, care a văzut contactul între el și Russell.

Olandezul s-a înfuriat la radio în timpul cursei, înainte de a câștiga locul înapoi de la starul Mercedes mai târziu în Sprint. El a fost foarte supărat după eveniment, în timp ce l-a căutat pe Russell. Camerele de televiziune au ratat prima parte a tiradei, deși Russell a spus mai târziu că există „o mulțime de cuvinte urâte”. În partea confruntării care s-a auzit la emisiune, Verstappen a strigat: „Toți nu avem nicio strângere, toți trebuie să lăsăm puțin spațiu. Data viitoare vă puteți aștepta la același lucru. Nenorocit”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Întrebat duminică dacă l-a căutat pe Russell de atunci pentru a vorbi mai multe despre incident în privat, Verstappen a spus: „Nu este necesar. Adică, trebuie doar să ne concentrăm pe ceea ce putem face astăzi și să încercăm să obținem cât mai multe puncte posibil. .”

„Ne este permis să reparăm aceste lucruri, astfel încât astăzi să putem avea o cursă puternică”, a adăugat el. Reacționând la incidentul de sâmbătă, expertul Sky Sports Damon Hill a simțit puțină simpatie pentru Verstappen deoarece l-a absolvit pe Russell de orice vină.

„Este mentalitatea implicită a cuiva ca Max, că are întotdeauna dreptate. A fost la fel cu Michael Schumacher și Ayrton Senna – practic, ei trebuie să fie băieții care nu greșesc, alții fac greșeli. Nu cred că George nu se va simți deloc rău din cauza asta. A mers absolut pe ea și, așa cum a spus inginerul lui Max, nu au nimic de pierdut. Așa că ar fi trebuit să țină cont de asta.”

Citește și