• Aseară, a apărut informația conform căreia Al Hilal, o echipă de fotbal din Arabia Saudită, ar încerca să îl obțină pe Lionel Messi, până în vară.
  • Jurnalistul Fabrizio Romano a afirmat despre clubul din Orientul Mijlociu că i-ar fi oferit un contract de peste 400 de milioane de euro pe an jucătorului.
  • Sportivul ar vrea să rămână în Europa.

Actualul contract al lui Messi cu PSG expiră la finalul sezonului și se pare că acesta nu își va reînnoi înțelegerea cu campioana Franței. Messi ar intenționa să continue în Europa. Astfel, fotbalistul ar putea refuza oferta de la Al Hilal, scrie Marca. Garcia Grova afirmă, de asemenea, că PSG i-a oferit lui Messi o reînnoire, cu o reducere de salariu, pe care jucătorul nu dorește să o semneze.

Superstarul argentinian ar vrea să se întoarcă la Barcelona și este dispus să accepte și o reducere semnificativă a salariului pentru a face acest lucru posibil. O revenire la Barça ar putea fi dificil de realizat din cauza problemelor FFP ale clubului și va fi nevoie de eforturi mari din partea ambelor părți pentru ca această mutare să se întâmple până în vară.

Lionel Messi este pe cale să doboare toate recordurile. Prioritatea starului argentinian este să rămână în Europa, fie la PSG, fie la Barcelona, fie la o altă echipă surpriză. Barcelona visează să-l recupereze pe Leo Messi, dar încă nu a existat o ofertă concretă pentru el.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Aceste 400 de milioane de euro ar veni la mai puțin de un după ce Cristiano Ronaldo a acceptat cei 200 de milioane de euro de la clubul rival, Al Nassr. Leo Messi este cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 672 de goluri în cele 778 de meciuri jucate în toate competițiile, în intervalul 2004-2021.

Citește și