• Sârbul nu ar fi singurul nume important care a renunțat la competiție.
  • La fel a procedat și Rafael Nadal la începutul acestei luni – din cauza unei accidentări.
  • Înfrângerea lui Djokovic în fața colegelui său a fost a doua pierdere în trei meciuri.

Comentariile lui Novak Djokovic după înfrângerea cu 6-4, 7-6 în fața lui Dusan Lajovic în turul doi al Banja Luka Open vineri au pus la îndoială participarea sa la Madrid Open, în timp ce luptele sale pe zgură continuau, scrie Express UK. Sârbul nu ar fi singurul nume important care a renunțat la competiție, așa cum a făcut-o Rafael Nadal la începutul acestei luni – din cauza unei accidentări.

Înfrângerea lui Novak Djokovic în fața colegelui său a fost a doua pierdere în trei meciuri după ce l-a lăsat pe Carlo Masters în optimile de finală în mâinile lui Lorenzo Musetti. Tânărul de 35 de ani a recunoscut că a jucat „mult mai rău decât de obicei” împotriva lui Lajovic și că recenta sa prăbușire nu va fi pregătirea ideală pentru Openul Francez de la începutul lunii viitoare.

„Lajovic a jucat bine, a jucat solid, iar eu am fost mult mai rău decât de obicei”, a spus Djokovic pentru Alo! „Eram sub nivelul meu. Dar acesta este sportul. Sincer să fiu, nu m-am simțit bine pe teren, mingile îmi erau lente, picioarele la fel, eram în afara șutului. Am jucat bine doar uneori, dar în general sub nivelul meu.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

„Faptul că am jucat prost și că nu am jucat bine când ar fi trebuit nu are nicio legătură cu credința. Sunt departe de nivelul dorit, am jucat mult pasiv, am făcut multe greșeli, iar totul s-a soldat cu o înfrângere, a mai spus Djokovic.

Citește și