Novak Djokovic, huiduit la Roland Garros, după ce a cerut pauză pentru toaletă: „Nu-mi pasă”

  • Novak Djokovic a primit multe fluierături din partea publicului parizian.
  • Duminică are loc a şaptea finală de la Roland Garros pentru Djokovic.
  • Sârbul ar putea deveni primul tenismen cu 23 de trofee majore.

Novak Djokovic a fost blamat la Paris, în timpul semifinalei cu spaniolul Carlos Alcaraz, de la Roland Garros. Sârbul nu se arată afectat de situație și spune că el va continua să câştige trofee, scrie Al Jazeera. Gestul de a cere voie la toaletă nu i-a lăsat pe fani fără reacții.

Tenismenul a primit multe fluierături din partea publicului parizian, care nu a apreciat pauza sa de toaletă din finalul primului set: „Nu-mi pasă. Nu este nici prima şi nici ultima dată când voi fi huiduit. Eu doar aştept şi continui să câştig”, a declarat tenismenul.

Alcaraz a fost un jucător de neclintit, de acțiune, cu care a debutat meciul, mișcarea sa fiind puternic limitată, în timp ce Djokovic a trecut cu brio prin restul setului. El a revenit în setul al patrulea după o pauză de baie, părând ceva mai mobil. După ce Djokovic a salvat o minge de break în primul game, orice rezistență persistentă din partea lui Alcaraz a dispărut.

Duminică are loc a şaptea finală de la Roland Garros pentru Novak Djokovic. Obiectivul său este obținerea unui al treilea titlu. Acesta ar putea deveni primul jucător din era Open care câştigă de cel puţin trei ori toate cele patru turnee de Grand Slam şi ar putea profita de cea de-a 34-a finală majoră, un record, pentru a obţine al 23-lea titlu major.

Dacă învinge duminică, Djokovic îl poate depăși pe Nadal și poate deveni cel mai vechi câștigător al turneului, recâștigând locul întâi în clasamentul mondial. Nadal a lipsit de la turneul său din acest an din cauza unei accidentări la șold.

Citește și: