• Rafael Nadal spune că se află într-o situație „dificilă”, deoarece nu știe când va reveni din perioada de pauză cauzată de accidentare.
  • Nadal a confirmat că va lipsi de la Madrid Open, care va începe pe 25 aprilie, și există îndoieli cu privire la participarea sa la Openul Franței din luna mai.
  • El a fost inițial exclus pentru șase până la opt săptămâni din cauza unei accidentări la șold, dar nu a mai jucat din 18 ianuarie.

Rafael Nadal spune că se află într-o situație „dificilă”, deoarece nu știe când va reveni din perioada de pauză cauzată de accidentare, scrie BBC.

El a fost inițial exclus pentru șase până la opt săptămâni din cauza unei accidentări la șold, dar nu a mai jucat din 18 ianuarie.

Nadal a confirmat că va lipsi de la Madrid Open, care va începe pe 25 aprilie, și există îndoieli cu privire la participarea sa la Openul Franței din luna mai.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI

Ce spune Nadal

„Leziunea încă nu s-a vindecat”, a declarat spaniolul în vârstă de 36 de ani.

„Nu pot să-mi dau seama de ce am nevoie pentru a concura. Mă antrenam, dar acum câteva zile am decis să schimb puțin cursul, să mai fac un tratament și să vedem dacă lucrurile se îmbunătățesc pentru a încerca să ajung la ceea ce urmează”, a explicat el într-un videoclip postat pe canalele sale de socializare.

„Nu pot să dau termene, pentru că dacă aș ști v-aș spune, dar nu știu. Așa stau lucrurile acum”.

Nadal, care a cucerit anul trecut al 14-lea său titlu la Roland Garros, a fost diagnosticat cu o ruptură la mușchiul psoas stâng după ce a pierdut în turul al doilea la Australian Open, în ianuarie.

Câștigătorul de 22 de Grand Slam-uri a adăugat: „Nu am de ales decât să încerc să am atitudinea corectă în toată această perioadă, să încerc să-mi dau posibilitatea de a concura într-unul dintre turneele care au mai rămas din sezonul de zgură și nu am de ales decât să muncesc și să fiu cu mentalitatea corectă.”

Openul Franței începe pe 28 mai.

Citește și