• Federer a venit în țara noastră pentru a filma o reclamă pentru o marcă auto.
  • Poliția de Frontieră îl întâmpină pe tenismenul elvețian la Aeroportul Otopeni.
  • Informația a fost confirmată și de Ilie Năstase.

Poliția de Frontieră a postat pe contul de Facebook o imagine în care Roger Federer este întâmpinat la noi în țară pe Aeroportul Otopeni. „A fost o onoare să îi spunem Bun venit în România lui Roger Federer!” este mesajul transmis de Poliția de Frontieră.

Federer a ajuns în România pentru a filma o reclamă pentru o cunoscută marcă auto. Acesta este ambasador de imagine a producătorului german de mașini, Mercedes, pentru care colaborează de o perioadă de timp. Elvețianul are contract cu Mercedes până în anul 2027 și câștigă aproximativ 5 milioane de euro anual pentru colaborarea cu compania nemțească.

„Marele Federer ar fi venit ieri incognito, în mare secret. Filmează o reclamă pentru Mercedes aici în România. Nu a venit la invitația lui Țiriac, a venit la invitația lui Mercedes. Nu l-a adus Ion Țiriac, dar poate că se vor întâlni. Ei nu sunt mari prieteni”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

De asemenea, fostul mare tenismen român Ilie Năstase declară: „A venit Roger Federer în România, este adevărat. Dar, din câte știu, va pleca în această seară. Nu am apucat să ne întâlnim”.

Citește și:

FOTO. Un tată a fotografiat mașini de jucărie timp de 1.000 de zile. Unde au fost realizate fotografiile

FOTO. Sharon Stone postează o nouă fotografie în bikini. Ce reacție au avut vedetele

VIDEO. Dua Lipa lansează noua coloană sonară pentru filmul Barbie. Apariție surpriză în videoclip