• Expresia „Toate drumurile duc la Roma” funcționează și în sens invers. Mourinho pleacă de la Roma.
  • Unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului, Jose Mourinho, trece prin momente grele.
  • Sub conducerea tehnicianului portughez, Roma a câștigat trofeul Conference League în 2022.

Unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului, Jose Mourinho, trece prin momente grele. Șefii lui Roma l-au dat afară după înfrângerea de duminica cu Milan. Cu Mourinho pe bancă Roma e pe 9 in campionat si in acest an a fost eliminată din cupă de marea rivală, Lazio. Șefii i-au reproșat lui Mourinho că e prea nervos – a fost eliminat de arbitri de 6 ori în 3 ani. Mourinho rămâne cu onoarea că e primul antrenor care a câștigat noul trofeu european – Conference League. Morinho e dorit și la nationala Braziliei.

Noul antrenor al Romei e campionul mondial Danielle De Rossi – fost căpitan al Romei – pentru care a jucat 19 ani.

Pe drumuri au rămas și toate româncele care au participat la Australian Open. Toate din primul tur. După Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, a venit și rândul Soranei să plece acasă. Deși a câștigat cu 6-0 în primul set, Sorana a fost eliminată de o chinezoaică aflată pe locul 94 în lume.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Ryan Air a postat pe Twitter: „Ultimul apel pentru Mourinho. De la Roma către… oriunde”

Roma îl demite pe managerul Mourinho în urma unui sezon slab

Roma s-a despărțit de antrenorul Jose Mourinho, a anunțat marți echipa din Serie A. Roma se află pe locul 9 în campionat după înfrângerea de duminică cu 3-1 în fața celor de la AC Milan și a avut dificultăți în a depăși pierderea unor jucători cheie din cauza accidentărilor, inclusiv a atacantului Paulo Dybala.

„AS Roma poate confirma că Jose Mourinho și staff-ul său tehnic vor părăsi clubul cu efect imediat”, a precizat clubul într-un comunicat, citat de Reuters.

„Actualizări suplimentare cu privire la noul staff de antrenori al primei echipe vor urma”. Mourinho, care a antrenat o serie de cluburi europene de top, printre care Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid și Manchester United, a fost numit antrenor al Romei în 2021. Sub conducerea tehnicianului portughez, Roma a câștigat trofeul Conference League în 2022.

Citește și