Ryan Reynolds, proprietarul clubului Wrexham, pune la îndoială regulile Ligii engleze de fotbal: „Este o nebunie”

Ryan Reynolds a calificat drept o nebunie” faptul că doar un singur club este promovat automat din Liga Națională, relatează The Independent. Reynolds, coproprietarul lui Wrexham, a văzut cum Dragons a făcut un pas uriaș spre revenirea în Football League, învingându-i pe rivalii de la Notts County cu 3-2 în clasicul din Lunea Paștelui, la Racecourse Ground.

Ei au nevoie de șapte puncte din ultimele patru meciuri pentru a obține titlul Ligii Naționale și pentru a elimina în cele din urmă County într-un sezon remarcabil al cincilea nivel care a văzut ambele cluburi să ajungă la 100 de puncte.

Cu toate acestea, numai campionii sunt promovați automat, iar cei de pe locul doi se alătură altor cinci echipe în play-off-ul de la sfârșitul sezonului pentru a concura pentru un alt loc de promovare.

Mi se pare o nebunie în acest campionat că doar una singură promovează automat”, a declarat Ryan Reynolds, starul de la Hollywood, pentru BT Sport, după ce Wrexham s-a distanțat la trei puncte de Notts County, cu un meci în minus. Dacă ar fi fost diferit – și cred că ar trebui să fie – ambele cluburi ar fi sărbătorit împreună chiar acum deoarece ceea ce au făcut nu numai că au creat o dramă diferită de tot ceea ce ați văzut vreodată într-un film nenorocit, dar și ceva despre care cred că oamenii vor vorbi de veacuri.

Faptul că atâta atenție a venit asupra Ligii Naționale în acest fel este incredibil de special și extrem de demn de talentele nu numai ale lui Wrexham, ci și ale lui Notts County”. Wrexham a preluat conducerea în cursa pentru titlu în mod dramatic, după ce a fost condusă la lovitură liberă spectaculoasă a lui John Bostock la pauză.

Paul Mullin și Jacob Mendy i-au adus pe Dragons în avantaj de 2-1 cu 20 de minute înainte de final, înainte ca Kyle Cameron să egaleze County cu capul. Elliot Lee a restabilit avantajul echipei locale, dar Wrexham a fost îndatorat fostului portar englez Ben Foster, în vârstă de 40 de ani, pentru că a apărat penalty-ul lui Cedwyn Scott în al șaptelea minut de întrerupere.

Reynolds a spus: Nu am avut timp să mă gândesc. Nu mai simt că am o inimă. Cred că mi-am folosit toate bătăile pe care le mai aveam în timpul acelui meci”.

Citește și:

Exit mobile version