• Performanță în baschet pentru echipa Golden State Warrior.
  • Baschetbaliștii echipei și-au depășit ultimul record pe care îl dețineau în portofoliu.
  • Jucătorul Klay Thompson, peste 300 de coșuri într-un singur sezon.

Sezonul regulat al NBA și-a închis duminică porțile, iar clasamentul după 82 de meciuri a fost afișat. Golden State Warriors au stabilit un nou record NBA cu 55 de puncte în primul sfert împotriva celor de la Portland Trail Blazers, scrie CNN și Marca.

Klay Thompson a fost principala sursă de inspirație a celor de la Warriors în primul sfert, el reușind 17 puncte și cinci coșuri de trei puncte. El a atins pragul de 300 de coșuri de trei puncte în acest sezon, fiind singurul jucător din întreaga ligă care a reușit acest lucru.

Warriors au depășit ultimul record comun de 51 de puncte marcate de Charlotte Hornets împotriva lui Milwaukee Bucks la începutul acestui an și de Warriors împotriva lui Denver Nuggets în 2019.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

După meci, Thompson, baschetbalistul care a terminat sezonul regulat cu cele mai multe coșuri de 3 puncte din ligă, a declarat: „Este grozav să conduci liga la numărul de coșuri de 3 puncte marcate. Este ceva ce nu am mai făcut până acum. Este o dovadă a muncii mele din ultimii ani, a unor vremuri negre care s-au transformat în momente frumoase”.

Thompson a terminat meciul cu 20 de puncte în 22 de minute, iar Curry a reușit 26 de puncte, șapte pase decisive și cinci pase decisive în victoria lui Warriors, scor 157-101.

Citește și