• Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card.
  • Următoarea competiţie pentru Simona este  Mutua Madrid Open, în perioada 23 aprilie – 5 mai, turneu la care de asemenea a primit wild card.
  • În urmă cu câteva zile, Halep a primit wild card pentru turneul de categorie WTA 125 de la Oeiras, din Portugalia, programat în perioada 15-21 aprilie.

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia. Sportiva, 32 de ani, aflată pe locul 1144 mondial, a anunţat că se retrage de la turneul din Portugalia, pentru care a primit recent un wild card. 

„Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete. Nu vreau să mă grăbesc cu revenirea mea, aşa că nu voi juca la Oeiras săptămâna viitoare”, a scris Simona Halep pe pagina sa Instagram.

Românca a revenit recent pe terenul de joc după ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni. A disputat un singur meci, la Miami (Florida), pierdut la Paula Badosa, meci care a arătat că nu este pregătită fizic să ducă un joc intens.

În urmă cu câteva zile, Halep a primit wild card pentru turneul de categorie WTA 125 de la Oeiras, din Portugalia, programat în perioada 15-21 aprilie.

Recomandări

ZELENSKI MERGE LA MADRID
PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ
VIVIENNE RENUNȚĂ LA NUMELE DE FAMILIE
AI PRIMAR, A.I. AVATAR
DEZASTRU ÎN PAPUA NOUA GUINEE
NE IA A.I.-UL LOCUL DE MUNCĂ?

Următoarea competiţie pentru Simona este  Mutua Madrid Open, în perioada 23 aprilie – 5 mai, turneu la care de asemenea a primit wild card.

Punctul maxim al sezonului de zgură este turneul de Mare Şlem de la Roland Garros (20 mai – 9 iunie).

Citește și