• Jucătoare de tenis este în cursa pentru a aduna puncte care s-o readucă între primele 400 de competitoare ale lumii.
  • Miami Open are loc în perioada 18-25 martie, acum fiind în desfăşurare un alt turneu major, Indian Wells.
  • Simona a fost radiată din clasamentul WTA, după ce s-a aflat în imposibilitatea de a-şi apăra puncte câştigate cu un an în urmă.

Simona Halep a anunţat că începe în Florida, la turneul de la Miami, cursa pentru a strânge puncte care s-o readucă în fruntea ierarhiei mondiale. Sportiva din Constanţa, care şi-a ispăşit cele 9 luni de suspendare primite după scandalul de dopaj, a răspuns pozitiv la gestul organizatorilor, care i-au acordat un wild card.

Jucătoare de tenis este în cursa pentru a aduna puncte care s-o readucă între primele 400 de competitoare ale lumii, una dintre condiţiile obligatorii de îndeplinit pentru a putea să participe la Olimpiada de la Paris.

Miami Open are loc în perioada 18-25 martie, acum fiind în desfăşurare un alt turneu major, Indian Wells. Simona a fost radiată din clasamentul WTA, după ce s-a aflat în imposibilitatea de a-şi apăra puncte câştigate cu un an în urmă. Ea a stat pe margine din pricina scandalului de dopaj mai mult de 12 luni.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

În declaraţiile date după întoarcerea în ţară din Dubai, Halep a lăudat colabirarea cu antrenorul Darren Cahill, însă este greu de crezut că, în acest moment, poate fi refăcută colaborarea, australianul pregătindu-l, cu rezultate excelente pe italianul Jannik Sinner, campionul de la Australian Open.

Cel mai probabil, Simona Halep va apela la o soluţie „internă”, având de ales între Adrian Marcu şi Daniel Dobre, cu care a mai colaborat în trecut.

Anunţul participării la Miami Open a fost făcut de Simona Halep în această seară, pe contul de Instagram. 

Citește și