Simona Halep va lupta de una singură la TAS. Ce scrie presa franceză despre cazul sportivei

Simona Halep va lupta de una singură la TAS pentru a încerca să schimbe decizia de 4 ani de suspendare după ce tribunalul Sport Resolutions a decis că este vinovată de dopaj. Publicația franceză We love Sport a scris un articol detaliat despre situația sportivei.

Publicația franceză îi ia apărarea Simonei, pe care o consideră o victimă a împrejurărilor, după ce relațiile dintre sportivă și Patrick Mouratoglu s-au răcit considerabil. Simona l-a criticat public pe șeful academiei americane de tenis, despre care a spus că ar fi trebuit să iasă public mai devreme și să-și asume vinovăția, nu la începutul lunii noiembrie, la mai bine de un an și o lună de la suspendarea sportivei și doar după ce Simona a depus contestația la TAS.

Jurnaliștii de la We Love Sport spun că este foarte surprinzătoare atitudinea echipei Mouratoglu, care imediat după anunțul suspendării Simonei anunța că va face totul pentru a-i dovedi nevinovăția. Însă sprijinul academiei a părut că se diminează odată cu treecerea timpului.

Simona se găsește acum în situația de a fi singură la TAS, pentru a se apăra. Clanul Mouratoglu, așa cum l-au numit cei de la We love Sport, s-a retras total din apărarea sportivei, care nu mai are niciun sprijin la audierile din 7-9 februarie, în afară de cel al avocatului ei.

Citește și

Exit mobile version